AYDA AMBALAJ VE ENTEM’DEN EĞİTİM TOPLANTISI

KAHDER’in Manastır Otel’in ev sahipliğinde AYDA Ambalaj ve ENTEM çözüm ortaklarının katkılarıyla düzenlediği eğitim toplantısında, işlevsel, dayanıklı ve kullanışlı “kullan at” ürünlerinin de yer aldığı geniş ürün yelpazesi tanıtıldı. Büyük bir tedarikçi ağı ve kurumsal kimliğinin getirdiği avantajları birleştirmeyi başaran Ayda Ambalaj, iki yıl önce çıktığı bu yolda kendini sürekli yenileyen ve hizmet standartlarını her an artırmayı hedefleyen insan kaynaklarıyla sektöre yön veren bir marka olarak yoluna devam ediyor. Toplantı, KAHDER Yönetim Kurulu Başkanı’nın AYDA Ambalaj’dan Hüseyin Bey ile M. İnanç Bey’e, ENTEM’den Fatih ve Çağrı Bey ile Manastır Hotel’in Housekeeper’ı Kemal Akgün’e teşekkürleriyle sona erdi.

Ayda Ambalaj’dan “kullan at”

İster toptan ister perakende alışveriş yapabileceğiniz Ayda Ambalaj, kafe, restoran, ofis, otel ya da evinizde ihtiyaç duyduğunuz temizlik malzemelerinden plastik kaplara kadar aradığınız tüm kullan at ürünlere güvenilir teslimat, taksitli ödeme imkanı ve benzersiz indirim sağlıyor. Yalnızca fiyat politikası ve ödeme seçeneklerinde sunduğu geniş alternatiflerde değil teslimat sürecinde de müşteri odaklı hizmet anlayışını geliştiren Ayda Ambalaj’da, öğleden önce verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir ve mümkün olan en kısa sürede güvenilir bir şekilde tarafınıza ulaştırılır.

Ayda Ambalaj’ın müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışının önemli bir parçasını da satış öncesi ve sonrasında sürekli aktif olan müşteri destek hattı oluşturur. Firmadan ürünler hakkında, WhatsApp, e-mail ya da GSM kanalını kullanarak bilgi alabilirsiniz.