ÇİÇEKÇİ TEKSTİL AŞ.

70 YILLIK TECRÜBE: ÇİÇEKÇİ TEKSTİL AŞ.

Aydın-Nazilli’de 1954 yılında kurulan Çiçekçi Tekstil, 2002 yılına kadar manifatura sektöründe faaliyet gösterdi. Manifatura sektöründe birçok kumaş çeşidi ile toptan ve perakende satışlarda hizmet veren firma, 2002 yılında kapasitesini arttırmak için tekstilin başkenti Denizli’de
yerleşik olarak hizmet vermeye başladı. Bu yıldan gününüze kadar uzanan 21 yıllık süreçte, toplamda 20.000 m2 kapalı alanıyla manifatura dahil otel ve ev tekstili ürünlerinin tam teşekküllü üretim ve tedariği, aynı zamanda kurumsal markalara ve zincir mağazalara tedarik hizmetleri ile Türkiye iç pazarında önemli bir pazar payına ulaştı.

Karaca Home, Brillant, English Home, Madame Coco, United Colours Of Benetton gibi ülkemizde ve dış pazarda aktif rol oynayan markaların ana tedarikçilerinden biri olan firma, bunların yanı sıra A-101, Şok, Bim, Migros, Carrefour gibi büyük mağaza zincirlerine de otel ve ev tekstili tedariği sağlıyor. Tüm bu kurumsal kimliğiyle, “Otel Tekstili” departmanının kurumsal ismi olan “Otel Toptan” markasıyla Türkiye sınırları içerisinde 75 il ve dünya genelinde 18 ülkedeki otellere hizmet veriyor. Çiçekçi Tekstil, “Kaliteli ürün, uygun fiyat, hızlı termin” sloganıyla otellere hizmet vermeye ve doğru adımlarla ilerlemeye devam ediyor.
+90 532 390 32 09
otel@cicekcitekstil.com
www.cicekcitekstil.com
instagram : oteltoptan_